top of page

Quilòmetres solidaris

El dia 21 de febrer a l'INS de La Sénia es va realitzar una activitat esportiva solidària per a difondre la lluita contra la malaltia rara Cistinosi, col·laborant amb la família d'Edgar Porres, un nen de 9 anys dels Muntells (Sant Jaume d'Enveja) que la pateix.

En les dues darreres temporades, Lluis Castells, un corredor de Deltebre, està completant el circuit de les Running Series de les Terres de l'Ebre (10 curses de 10k) i ho està dedicant a aquesta família afectada, ajudant-los a fer-se més visibles per tal d'aconseguir més ajuts per la recerca medica que pugui pal·liar els efectes d'aquesta greu malaltia.

L’alumnat de 1r de Batxillerat van muntar una paradeta a l’hora del pati, per a recollir donacions per a la Asociación Cistinosis España. Al final de la jornada es van recaptar 100 euros.

Així mateix, per arrodonir l'activitat solidaria es va fer una sortida a córrer, pujant fins a Pallerols i tornant a l'institut (11 km d+500m). Aquesta sortida també serveix als alumnes per sumar entrenament en la preparació que estan fent per la "7a Cursa/Marxa per Muntanya dels Instituts" que es celebrarà el dia 13 d'abril dins del projecte intercentres CMITE.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page