top of page

CMITE amb Salut i Cames

Salut i Cames és un projecte solidari d'Òscar Grinó, un corredor de montanya de Garcia (Tarragona), que ha recollit diners per a donar-los a l'Hospital Sant Joan de Déu, per ajudar-los en la recerca per curar el càncer infantil.

Per tal de donar-li visibilitat, Òscar ha realitzat el repte de recórrer 1.500 km en 22 dies, tot el nord de la Península Ibèrica entre el Cap de Creus (Girona) i el Cap de Finisterre (La Corunya). Podeu veure el resultat d'aquesta extraordinària gesta en els següents enllaços:

El projecte CMITE ha volgut fer-li costat i diversos centres han realitzat activitats per tal de recollir diners per aquesta causa tant bonica.

4 Novembre 2016. INS La Sénia. Paradeta i sortida a córrer

Els alumnes del CMITE de l'INS La Sénia col·laboren amb Salut i Cames. Primer amb una paradeta a l'hora del pati per recollir donatius entre tots els alumnes i profes del centre i, després, sortida a córrer fins al Toll dels Arenals i la Font de Sant Pere. Moltes gràcies a tothom, vam gaudir d'un excel·lent matí de solidaritat i esport. Gràcies Oscar Griño Hernandez pel teu exemple. Salut i Cames per a tots!!! Es recullen 106 euros!!!!

7 Desembre 2016. INS Ramon Berenguer IV (Amposta). Caminada Solidària als Ullals de Baltasar

Sortida dels alumnes de 2n ESO A, 2n ESO C i 4t ESO A, amb les professores Pilar Moreso, Georgina Samarra, Amparo Pallàs i Irene Justo.

Quilòmetres de suor i esforç de l’alumnat que han fet possible recollir 100 euros per a la investigació i la lluita contra el càncer infantil.

22 Desembre 2016. INS de Camarles. XV Cursa de Nadal

El 22 de desembre de 2016 es va celebrar la XV Cursa de Nadal a l'INS de Camarles. Els guanyadors absoluts van ser Jordi Aliau de 3r ESO B i Andrea Bonet de 1r ESO A.

Gràcies a l'esforç de tothom es van poder recaptar 116 euros per al projecte Salut i Cames, destinats a la lluita contra el càncer infantil.

Manequin challenge de la Cursa de Nadal al gimnàs, després del lliurament de premis.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page