top of page

Intercanvi a Gènova dels alumnes de La Sénia

Un grup de 18 alumnes de 1r de Batxillerat de l'INS de La Sénia van viatjar a Gènova (Itàlia) de l'1 al 7 de maig 2017 per a realitzar un intercanvi amb alumnes del Liceo Classico Cristoforo Colombo. Aquesta activitat formava part del projecte eTwinning "Physical Awareness 17", que relaciona les ciències i l'esport, en concret les curses per muntanya, i que venen duent a terme en diferents formats aquests dos centres des de l'any 2012 (Physical Awareness, Physical Awareness 13-14, We Run We Learn).

Al llarg d'aquesta setmana, els alumnes van realitzar activitats al centre italià en grups de treball internacionals (formats per alumnes seniencs i italians mesclats). Les activitats es centraven en el càlcul de distàncies i el moviment dels cossos (Matemàtiques i Física) i, l'últim dia, les havien de presentar davant de la resta de companys. La llengua comuna utilitzada en totes les activitats era l'anglesa.

Pel que fa a la vessant esportiva, els alumnes van participar a una cursa per muntanya organitzada per l'institut italià. El Trail Colombo "Salita al Diamante" a la Val Bisagno va tindre 9 km de recorregut amb un desnivell positiu acumulat de 300 m.

Tota la feina feta en aquest projecte es pot consultar al següent Twinspace:

El projecte continuarà dels dies 23-30 de setembre amb la visita dels alumnes italians a La Sénia.

Presentació de les activitats a classe a càrrec de grups de treball formats per alumnes dels dos països

Alumnes de La Sénia (groc) i Gènova (rosa) abans de la cursa per muntanya celebrada durant l'intercanvi

Imatge de la festa final a Gènova on els alumnes van poder cantar, ballar i concloure la setmana de la millor manera possible. Moltes gràcies amics/amigues italians/es, us esperem a La Sénia al setembre!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page